Despre mine

Nu am stiut exact de la inceput ce voi face. Ucandles a luat nastere incet, incet, cu pasi marunti dar siguri. Abia dupa o perioada mi-am dat seama ca lumanarile pot fi ceva mai mult decat simple lumanari.

O lumanare poate spune o poveste prin forma ei, poate simboliza ceva prin culoarea si parfumul ei.

Ucandles vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra si va ofera o gama variata de lumanari in diverse forme, culori si parfumuri. Astfel, acest domeniu devine unul care nu-ti da voie sa te plictisesti, iti pune imaginatia la incercare, iti lanseaza tot felul de provocari si proiecte interesante.

Ucandles a luat nastere din dorinta de a face altceva, unic in felul lui, prin forma, si plin de viata , prin culoare si parfum.

Lumanarile care spun ceva, care au o anumita tematica pot fi un cadou frumos oferit cuiva drag cu o anumita ocazie, sau pot completa aranjamentele unui eveniment ( nunta, botez, o petrecere tematica etc. ).

Daca va place ideea de a oferi ca si marturie o lumanarica parfumata, care sa aibe o anumita forma sau culoare, completand astfel tematica petrecerii dumneavostra, Ucandles va va pune ideile in practica. Desi, dispunem de o gama variata de marturii, atat pentru nunta cat si pentru botez, dar va doriti totusi o alta forma de lumanarica care pentru dumnavostra reprezinta ceva, va asteptam sa ne contactati si va vom pune ideile in practica.

Pe langa marturii mai avem si alte categorii de lumanari specific sarbatorilor principale de peste an, cum este Pastele si Craciunul, dar sa nu uitam nici de Martisor, Ziua Indragostitilor sau Halloween.

La Ucandles veti gasi lumanarea potrivita pentru fiecare perioada a anului si vom incerca de fiecare data sa va surprindem cu o forma, o culoare sau un parfum nou.

Va asteptam cu mare drag !

– producator de lumanari decorative, lumanari sculptate, lumanari de nunta/cununie, lumanari de botez, lumanari de Craciun, lumanari de Paste,lumanari de Valentine’s Day, lumanari sfesnice, lumanari rustice, lumanari plutitoare, lumanari artizanale, lumanari de menaj, lumanari de cult, lumanari candele.