Evenimente

1. Ucandles a avut marea placere sa pregateasca marturii lumanarele ying-yang pentru nunta lui Cristi cu Nicoleta. Lumanarile au fost realizare in combinatia de mov cu alb si parfumate cu un parfum discret de flori de primavara. Mirii au fost multumiti, iar invitatii lor incantati…!!! Casa de piatra dragilor !

2. Aceste marturii au fost facute cu mare drag pentru bebelusul Ayan – Lucian care a primit prima impartasanie in primavara lui 2014. Ii uram multa sanatate, sa creasca mare si voinic sa-si faca parintii mandrii de el. Petrecere frumoasa !

3. Lumanari cu trandafiri folosite in aranjamentele de pe masa mirilor. Pentru un plus de eleganta si stil !

4. La o ceasca de ceai de fructe de padure cu mirele si mireasa…

Fiind o nunta la care mirii au ales sa-si faca aranjamentele florare in ceainice…lumanarile decorative in forma de ceasca s-au incadrat perfect in decor…Mirii nostrii au dat dovada ca au imaginatie si a iesit o nunta de vis !!! Casa de piatra !

5. La inceput a fost o provocare, iar mai apoi o incantare…finalul proiectului s-a vazut la nunta lui Stefan cu Andra, care au avut o nunta cu lime in aranjamente si de ce sa nu fie si lime ca marturii de nunta…Asa a si fost, au avut marturii lumanarele lime pafumate…o idee inedita si un mesaj si pentru celelalte mirese …sa indrazneasca, sa iasa din tipare, sa-si folosesca imaginatia, sa faca din nunta lor o amintire de neuitat !!!

Va felicit pentru idee si…Casa de piatra !

6. Lumanarele parfumate in pahar 🌸❤🌸💙🌸💚
Daca ai o masa festiva foloseste lumarile in pahar pentru a crea un cadru mai intim , mai cald… bucura-te de companiea celui de langa tine si seara va fi una reusita !
Pot fi folosite si ca mărturii de nuntă sau botez !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *